top of page
IMG_1577.jpg

van stadsmensen naar bergmensen

Wij zijn Froya & Mark, al 13 jaar een koppel en vooral berglovers. We zijn verliefd op de ruwe en pure landschappen, de rust, de overvloed aan bessen,kruiden en paddestoelen, .. de magie van de natuur. Elk jaar werd ons verlangen om te verhuizen naar de rust en natuur groter. We vonden een prachtige lap grond met ruïne, de ideale uitvalsbasis vooreen zalige natuur- en bergbelevenis. Froya startte haar carrière als bloemist, ze is zot van wilde planten, kruiden, paddestoelen en mossen.
Ze droomt stiekem om een eetbare pluktuin te creëren. Mark was jarenlang kok en is een krak om met weinig ingrediënten
heerlijke maaltijden te toveren. Samen hopen we nog vele bergpaden te slijten.We willen jullie onderdompelen in een bad van natuur, eenvoud en schoonheid.

teamwork

We hebben dit verhaal natuurlijk ook te danken aan ons fantastisch gezin. Jarenlang gingen we met veel plezier samen kamperen, vaak ook in het wild, want dat vonden we leuker dan op afgelikte lapjes grond...

Later hadden we een klein camperbusje en waren we altijd op uit om op afgelegen plekjes te staan... Met respect voor de natuur, vooral omdat we nood hadden aan rust en natuur.

We hebben super veel leuke herinneringen opgebouwd en vooral goesting gekregen om anderen ook die ervaring te laten proeven.

Die pure natuur, die verveelt gewoon niet. Zo herinner ik me een keer dat we ergens stonden en dat Tito, mijn zoon, uren lang zich bezighield met het boetseren van klei. Die haalde hij aan de rand van een beekje... pure ontspanning, het beste speelgoed.

bottom of page