top of page

1000 sterren hotel

We dompelen je onder in de natuur. Je verblijft een week in een tent, een katoenen Bell tent.

Deze is sfeervol ingericht met heerlijke matrassen, dekbedden, een tafel en banken. Er is een klein gasvuurtje met Bialetti om bij je tent te genieten van je koffie.

 

Op het terrein staan 6 tenten, iedereen heeft zijn eigen afgescheiden plekje. Er is  voldoende eigen ruimte rond je tent om je alleen te wanen. Je kan anderen ontmoeten aan de keuken of samen het vuur aanwakkeren op de kampvuurplek. 

 

Daarnaast hebben we 2 plekken voor een  kleine trekkerstent en is er een camperplek aan de ingang.

 

Bij aankomst staat een  kruiwagen klaar om je bagage naar de tent te brengen. Er worden geen auto’s toegelaten op het terrein. Zo blijft het rustig en veilig. Je gaat hier vanzelf vertragen, het ongelooflijke uitzicht doet je de tijd vergeten. Je wandelt met plezier naar het toilet, naar de parking, je komt onderweg altijd wat mooie vlinders, bloemen of zelfs een smaragdhagedis tegen. 

IMG_3237_edited.jpg

Een geschenk voor jezelf, vrijheid en verbinding in en met de natuur.. 

Een plek om  op adem te komen, .. maar ook een uitvalsbasis voor bergervaringen. Wandeltochten, steenbokken en marmotten spotten, mountainbiken, rotsklimmen, … een week is te kort om alles te ontdekken.

 

Bij open hemel kan je genieten van de duizenden sterren... en wie echt avontuurlijk is kan genieten van een nacht vanuit de hangmat onder de sterrenhemel. Hemelse dromen gegarandeerd.

 

Elke tent is anders, de ligging, de inrichting, we zochten zo veel mogelijk duurzame en verbruikte materialen om de tenten in te richten, zoals we zelf ook het liefst leven.  We houden van mooie dingen om ons heen...

 

Tijdens de zomervakantie kan je genieten van een aantal activiteiten die we aanbieden, een initiatie wildpluk, een avondwandeling, keien beschilderen, een dauwwandeling, dammen bouwen, lepels snijden, … 

Elke week wat anders, vrij om deel te nemen. 

 

Wij worden blij wanneer we jullie zien genieten.

LE LOUP

In deze tent hoef je niet ver te lopen naar de gemeenschappelijke keuken of het sanitair blok. Je kijkt uit op de bergketen van de Vanoise, je hebt een groot veld voor je, je kan in het bosje genieten van schaduw en beschutting. De tent is geschikt tot 4 personen. Fijn wanneer je zelf nog wil napraten aan de keuken of kampvuurplek en je kinderen al te slapen liggen. Je ligt op 30 seconden van het sanitair blok.

IMG_1678_edited.png

Le Sanglier

Deze tent ligt het meest verscholen in het struikgewas en groen.
Je hebt een mooi zicht op de bergen van de Vanoise. Er is een plek om je hangmat te hangen tussen de bomen. De tent heeft zowel een ingang als uitgang en is enorm. Je kan hier met 6 in liggen. Deze tent is groen van kleur waardoor ze binnen donker is en je dus extra lang kan blijven slapen. Je ligt op 2 minuten wandelen van het sanitair blok.

IMG_1250X_edited.png

Le Renard

Deze tent heeft een privé strandje, ze ligt vlakbij het riviertje, van op deze plek hoor je dus de hele tijd het water klateren.. Je hebt zicht op de bergen langs beide kanten. Er is voldoende plek voor je tent om te zitten, te spelen, .. Deze tent is geschikt tot 4 personen. Indien je schaduw zoekt kan je overdag best aan de rivier gaan zitten. Het is bijna 4 minuten wandelen tot aan het sanitair blok.

IMG_3314 2_edited_edited.jpg

La Marmotte

Deze tent ligt 's ochtends lang in de schaduw. Ook de zitplek biedt best wat schaduw, je kan je hangmat vlakbij hangen. Je hebt zicht op de bergen van de Vanoise. Het is 4 minuten wandelen tot aan het sanitair blok. Deze tent is geschikt tot 4 personen. Deze tent ligt rustig en verder af.

IMG_0595X.jpg

Le Chamois

Wil je echt weg van de rest liggen, toch dicht bij de rivier? Deze plek heeft een groot stuk weide waar je ruimte hebt om te hangen, te liggen, te spelen. Je bent bijna 5 minuten onderweg naar het sanitair blok, maar de meesten vinden dit geen hindernis, integendeel. Je kan van hieruit echt op ontdekking in het bos. De tent is geschikt voor 4 personen.

 

IMG_3288 2.jpg

Le Bouquetin

Deze tent is ons luxepaardje, je hebt een fenomenaal zicht op beide bergen. De tent is gebouwd op een houten vlonder en heeft een groot terras vooraan.
Deze tent staat als eerste in de ochtend in de zon, .. nu ja, de zon komt hier in de zomer pas om 9u boven de berg piepen, tot dan is het fris. In deze tent heb je in de namiddag schaduw.
De tent is geschikt tot 6 personen. Zin in een extra belevenis? Neem een bad in open lucht. Het water warm je met een vuurtje eronder.  Deze tent staat dicht bij het sanitair blok, 1 minuut wandelen maar heeft geen inkijk.

 

IMG_0380X_edited_edited.jpg

Keuken en sanitair

We hebben een fijne buitenkeuken met een zeil zodat je uit zon of regen zit. Ze is voorzien van potten en pannen, een groot vuur zodat je heerlijk kan koken. Daarnaast is er een sanitair blok waar je kan genieten van een heerlijk warme douche.
 

IMG_2014.jpg

bedankt en tot op de berg!

Tent boeken?
we verhuren de ingerichte tenten per week, van zaterdag tot zaterdag of zondag tot zondag

vragen mail of bel ons

621, Chemin de Tilleret

73300 Saint Jean de Maurienne

0032 484 628 128

0033 7 50 87 89 49

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page